Outfit Post : Twisted Bride and Different Shoes

Yesterday’s outfit was my version of a  twist on a bridal outfit – all the elements are there – something shiny, sequins, white and cream and something covering my hair :D. I couldn’t decide between wearing my new heeled Birkenstocks or this New Silver Rubber Heels I found in Primark last September and never got round to wearing. I decided to simply wear both, and switch to and fro between them. I also grunged my hair using that sea salt spray I h
The great thing about this outfit is that it’s insanely comfortable and since yesterday was a very long day including two Malta Fashion Week shows and Mother’s Day Lunch, some sort of comfort was a must.

Outfit Details

Bomber Jacket : Sisley
Culottes : Zara
Hat : River Island
Silver Shoes : Primark
Birkenstocks : Stivaletti (Papillon Range)
Bag : Alexander Wang

And now for some time backstage behind-the-scenes check out my video below

 • Comments

 • avatar
  Michelle Azzopardi

  Love the culottes Car.. are they this season…?
  PS were the Primark shoes comfortable? 🙂 X

 • avatar
  fitflop sandals fitflop sandals

  Hvorfor bære Fitflop sko?Folk i Dubai kærlighed til at gøre indkøb, men på grund af hektisk livsstil størstedelen af dem er ikke i stand til at gå ud for at shoppe. Online shopping er den bedste løsning for dem. Det er en nem og flere bruger kammeratlig måde på grund af de fordele, det giver til folk. At nethandel er slet ikke svært og kan gøres nemt ved hjælp af internettet i computer eller smart telefoner.fitflops detailmarkedet for lige under $50 og stole på Microwobbleboard teknologi til at give dig toning resultater i bare 30 minuters gang om dagen. De er let afvaskelige med en våd klud og stor for henkastet arbejder omkring dit hus. Derudover disse sko med rette dine fødder og hjælpe med at støtte dig i balance.Når du køber sko online vil du være i stand til at fjerne hovedpine rejse til indkøbscenter og vente i lange køer. Med et par klik med musen, kan du have en bred vifte af muligheder i fodtøj foran dig. Det betragtes som den mest bekvemme og besvær gratis måde at shoppe noget.Fitflop Pietra, der er også et firma kaldet temmelig ballerinaer. Lig Fitflop Pietra, sko fra Pretty ballerinaer er også blevet meget populært i de seneste dage. I skoindustrien er dette selskab kendt for sin pålidelighed og fremragende omdømme. Deres sko er ikke blot stilfuld og elegant men samtidig de er også ganske køligt og behageligt.Lav snit er vejen at gå i løbet af årets varmere måneder, og masser af båd sko og ringe snit sneakers findes at look stilfulde, uanset om du er shopping eller tage en slentretur. Utallige designs og materialer findes, med de mest almindelige lærred, læder eller ruskind. Solid farver er perfekt til de fleste fyre, men de mere eventyrlystne af os måske gerne blande det op med plaid udskrifter eller endda retro farver, både store i år. Der er mange forskellige slags slip på sko, der arbejder meget med en bred vifte af mænds designer tøj.En af de største fordele ved disse sko er, at det stærkt kan hjælpe dig, hvis du lider din fedme. Når du bruger disse sko, kan du være sikker på at miste nogle fedtstoffer og kalorier mens du udfører din daglige rutine. Der er forskellige sorter til rådighed i den anden version af de Fit flops.Mukluk skind støvler – er de prisen værd? Jeg siger et konkret ja! Du kan bruge mindre og købe en anden boot, *fitflop2016*men du vil ikke finde en bedre kvalitet, kig, og føler i nogen andre boot.

 • Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP